Praktiske tips

Vi har laget et dokument vi har kalt ‘Støtte til bruk av digitale ressurser’. Det kan fungere som nyttig bakgrunnsinformasjon for mange av instruksjonsfilmene vi har laget for denne nettressursen.

Vi har laget fire filmer som forteller hva det er nødvendig å gjøre av forberedelser for å kunne ta i bruk digitale tjenester.

Film 1: Beskriver hvordan du oppretter Apple ID fra App store, legger til betalingskort og andre betalingsmåter, se kjøp i App store, hvordan du kan slette kortdetaljer og fjerne Apple ID.

 

Film 2: Beskriver hvordan du oppretter Google-konto i Play butikk, legger til betalingskort og andre betalingsmåter, slette kortdetaljer og fjerner Google-konto.

 

Film 3: Beskriver hvordan du legger inn betalingsinformasjon og personlig informasjon, hvordan du oppretter profil og betalingsinformasjon i Entur- og Ruter-appen, hvordan du kan betale i apper via Vipps, opprette profil i Vipps og knytte kontoer og kort til Vipps.

 

Film 4: Forteller hvordan du laster ned apper, tillater at appen får tilgang til posisjonen din og hvordan du slår på posisjon i både Apple-enheter og Android-enheter.

Startside